Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno se zpěvák Daniel Hůlka (55) na sociálních sítích pochlubil, jak roste jeho dcera Rozárka. Rodinný život byl tedy hlavním tématem, které jsme s ním probírali v Náchodě, kde vystupoval na galavečeru Muže roku. Pozdní rodičovství si Dan užívá plnými doušky.

"Jsem šťastný táta, Rozárka je fakt úžasná a je to skvělé. Počkal jsem si, ale vyplatilo se to. Je to veselá holčička, pořád něco povídá a prozpěvuje si. Nijak ji do toho netlačím, začíná sama, tak uvidíme," rozplýval se nad šikovnou dcerkou. To, že by s dcerkou nazpíval jednou duet, si ale zatím představit nedokáže.

Zajímalo nás i to, jak to má s bydlením. Před časem totiž tvrdil, že bydlení v mobilheimu na jeho pozemku v Jevanech je jen dočasné, dokud nepostaví nový dům a starý nestrhne. "Částečně bydlíme v Praze, máme byt kvůli práci, a částečně v Jevanech. Tam se zatím ten starý dům suší, protože hrozně provlhnul. Teď je to ve fázi vyklízení a vysoušení. Chtěl jsem ho zbourat, ale nakonec zvítězila melancholie, protože ten barák postavil děda s tátou a bourat se mi ho nechce," vysvětlil, proč změnil názor.

Pokud jde o Hůlkovy pracovní aktivity, nadále se věnuje muzikálům, vystupuje v Muži se železnou maskou a Kleopatře v divadle Broadway a v Draculovi v Hudebním divadle v Karlíně, ale chce se naplno vrátit i k opeře, kterou vystudoval. Dokonce chodí i na hodiny zpěvu.  "Chystám i desku a koncerty," doplnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám