Hlavní obsah
Článek

Populární zpěvák Daniel Hůlka (55) oslavil loni kulatiny. Jedním z dárků, který mu udělal velkou radost, byla motorka. Ta mu ale pořádně znepříjemnila včerejší den a musel kvůli úrazu, který si způsobil, vyhledat lékařskou pomoc.

„Bylo krásně, tak jsem se rozhodl, že se před tiskovkou k Nejslavnějším muzikálům Michala Davida a Karla Svobody, které jsem se měl odpoledne zúčastnit, projedu na motorce po lese. Když jsem dorazil zpět před barák, jak jsem ji parkoval, tak mi spadla ještě žhavá na nohu,“ prozradil nám zpěvák, proč se na akci, na které byla řada jeho kolegů, nedostavil. Nic zprvu nenasvědčovalo tomu, že by zpěvák utrpěl jakékoli zranění.

„Šel jsem si na hodinu lehnout a po probuzení jsem viděl na lýtku spáleninu, která dost pálila. Musel jsem odjet na pohotovost, kde mi to strhli a dostal jsem ještě antibiotika,“ prozradil Hůlka. Zpěvákovi lékaři doporučili klidový režim. Jak nám Daniel svěřil, tak ten ale bohužel v současné chvíli nepřipadá v úvahu. „Zítra odjíždíme s rodinou na dovolenou k moři,“ dodal zpěvák, který v lednu příštího roku zazpívá největší muzikálové hity Karla Svobody a Michala Davida (63) například po boku Josefa Vojtka (58), Evy Burešové (30) nebo Petra Koláře (56).

Reklama

Další články

Načítám