Hlavní obsah
Článek

Proslavil se jako hrabě Dracula ve stejnojmenném muzikálu Karla Svobody (†68) a tím se mu raketově doslova přes noc nastartovala kariéra. Jedním z chlapců na fotce není nikdo jiný než zpěvák Daniel Hůlka (55). Ten u příležitosti dnešních jubilejních 50. narozenin zapátral v rodinném archivu a našel tento skvost.

„Na této fotce mi jsou asi tři roky a jsem na ní se svým starším bráchou Filipem. Zrovna se, myslím, chystáme oba do školky,“ popsal nám fotku Daniel, který se v populárním muzikálu v roli Draculy objevuje dodnes. Za svůj život se oženil s tanečnicí Libuší Haraštovou a nyní žije s manželkou Bárou, která mu letos v únoru porodila dcerku Rozárku.

„Rodičovství si moc užívám, těším se na léto, budu odpočívat a věnovat se rodině,“ prásknul nám zpěvák své plány na léto. Kulaté narozeniny oslaví nejen se svými nejbližšími, ale také s fanoušky, pro které připravuje koncert. „Narozeniny oslavím v Lucerně, kde 13. června chystám velký koncert, na kterém přivítám třeba Michala Davida, Katku Brožovou nebo Kamilu Nývltovou, tak na to se moc těším,“ dodal závěrem zpěvák, který v roce 1998 v anketě Český slavík pokořil i Karla Gotta a stal se jejím vítězem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám