Hlavní obsah
Článek

Daniel Hůlka (55) si nenechal líbit útoky Jiřího Adamce (76) na svoji osobu a vyrazil do boje. Vysvětlil důvod, proč dal producentce připravovaného muzikálu Robinson jasně na výběr. Buď v muzikálu zůstane on, nebo Jiří Adamec. Spolupracovat dál s režisérem odmítnul.

"Útoky pana Adamce už překročily meze, které si člověk může nechat líbit. Byť i jen kvůli tomu, že mě profesně poškozují. Důvodem mé neúčasti na "rodinném zájezdu" pana Adamce do Egypta jsou opravdu naše neshody, ale ne takové, jaké si vymýšlí pan režisér," napsal v tiskovém prohlášení Hůlka.

"Neshody začaly vznikat už před časem, a to kvůli aroganci a bezohlednému až sprostému chování pana režiséra. Hlavním důvodem našich neshod je naprostá profesionální neschopnost pana Adamce, kdysi dávno úspěšného televizního režiséra, který, jak se bohužel ukázalo, o muzikálu neví vůbec nic, ale ve své aroganci a sebestřednosti není schopen si to přiznat, natož přistoupit na jakoukoli připomínku," říká drsně zpěvák.

"Pan Adamec je pro mě velké zklamání, jak profesně, tak lidsky. A není to jen můj názor, ale také řady kolegů z muzikálu Robinson, s kterými jsem o tom mluvil," dodal Hůlka s tím, že se fanoušci rozhodně nemusí obávat, že by muzikál nebyl. "Moc se na všechny těšíme už za měsíc na premiéře 30. března," uzavřel zpěvák.

Sám Adamec nese prý svůj odchod velice nelibě. "Nemám nic písemně. Dohodli jsme se s paní producentkou, že mi rozhodnutí bude posláno písemně a důvody mého odchodu uvede do souladu se smlouvou. Do této chvíle mi nic nepřišlo," nechal se před pár dny slyšet naštvaný režisér Adamec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám