Hlavní obsah
Článek

Ani rok 2016 nebyl prost skandálů, které hýbaly zdejším malým rybníčkem. A ušetřeny jich nebyly ani ty největší české celebrity, u nichž by s průšvihy nikdo nepočítal!

Veřejností ostře sledovaný byl například soukromý život Michala Hrdličky (35). Přece jen byl ještě předloni přítelem Lucie Borhyové. Jeho výrazná neobliba u diváků kvůli rozchodu patrně mohla za to, že ho televize na hodinu vyrazila z křesla moderátora Sportovních novin. Přispělo k tomu ale samozřejmě také jeho opilecké řádění v Karlových Varech.

Nova se zbavila i svého „inventáře“, šéfa reportérů Hanuše Hanslíka, který v televizi s přestávkou pracoval už od jejích počátků. On prý byl nespokojený s poměry, televize zase nebyla nadšená z jím odváděné práce.

O místo naopak zatím jen tak tak nepřišel Petr Suchoň. Během roku dvakrát bez omluvy nepřišel na vysílání Televizních novin, takže dostal pokutu a druhý vytýkací dopis. Ještě jeden malér a také si asi bude balit své saky paky!

Velké emoce vzbudilo předávání cen Český slavík. Fakt, že kontroverzní a pro mnohé rovnou extremistická skupina Ortel získala druhé místo mezi kapelami a její frontman Tomáš Hnídek byl stříbrný za Karlem Gottem (†80), zdvihl ze židle romského zpěváka Radka Bangu. Kapelu, jejíž texty jsou plné nenávisti vůči menšinám, vypískal a na protest odešel ze sálu. O členech Ortelu si myslí, že jsou náckové, což dal nepokrytě najevo, a vysloužil si drsné výhružky smrtí.

Za jeho protest na Slavících mu nečekaně vyčinila jindy vždy sluníčková Lucie Bílá (58), se zlou se ale potázala, sklidila za to tvrdou kritiku, kterou moc nevydýchala. Odsudků se dočkaly i Lucie Vondráčková (44) nebo Lucie Borhyová (46), jež se vyjádřily k Ortelu smířlivě.

Vzrušenou debatu v roce 2016 rozproudilo i to, že Daniel Hůlka (55) nečekaně dostal vysoké státní vyznamenání, medaili za zásluhy v oblasti umění. Rýpalové tvrdí, že by se měla jmenovat Medaile za zásluhy v oblasti podpory Miloše Zemana v předvolební kampani. A připomínají, že Daniel už patnáct let nic kloudného nenazpíval, nevychází mu písničky ani desky a že tu jsou jinačí schopní zpěváci, kteří se však s prezidentem nekamarádí.

Hladinu adrenalinu v části fanoušků zvedla hádka na dálku mezi Karlem Gottem a jeho dnes již bývalým kamarádem Milanem Drobným. Ten manželku zpěváka označil za tu, která ničí Mistrovi život, což Gott odmítl. Drobného názor prý ale podpořil i další bývalý blízký přítel největší hvězdy českého šoubyznysu. Milan Drobný nakonec hodil zpátečku, ale hodně podivně.

Řešilo se též to, jestli nejznámější český rybář Jakub Vágner (42) není podvodník s nemravnými praktikami. On sám to bral jako závist lidí, kteří se chovají mnohem hůř, než co jemu prý nepravdivě vyčítají, a také to považoval za snahu poškodit dvě mezinárodní rybářské události, která pořádal.

Skandál se nevyhnul ani populární show Tvoje tvář má známý hlas. Porotce Jakub Kohák tam měl prý nejapné rasistické vtípky na adresu romské zpěvačky Věry Bílé. Ta za to chtěla dokonce žalovat i Novu.

S tou se ve zlém rozešel dnes již legendární Zdeněk Troška. Stanice ho prý urazila tím, že mu chtěla dát smluvně zajištěný honorář za film Babovřesky až za několik let. Režisér přešel na Primu a vymyslel fikaný způsob, jak se Nově pomstít.

Reklama

Další články

Načítám