Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) se pomalu zotavuje ze zranění, které si přivodil jízdou na kole. Super.cz prozradil, co přesně se mu stalo, že musel dva týdny nosit ochranný límec kolem krku. "Vyrazili jsme s pejskem na výlet na kole, zajel jsem předním kolem do hlubokého bláta, přeletěl jsem přes řídítka, přivodil jsem si otřes mozku, podvrtl krční páteř a udělal si hematom. Dva týdny jsem chodil s límcem, dostal jsem deset injekcí do páteře, ale už hýbu hlavou, vypadá to dobře. Lepší se to každým dnem," řekl Super.cz Hůlka v Divadle Hybernia na zkoušce muzikálu Sibyla, kde hraje jednu z hlavních rolí.

Ačkoli to vypadá, že Hůlka přitahuje zranění jak magnet, sám si to nemyslí. "Jsem aktivní člověk, dělám hodně sportů, dělám adrenalinové věci, zranění tak občas přijde. Když vezmu poměr nebezpečných věcí, které dělám, a úrazů, tak je to dobrý. Asi mám hodně andělíčků," říká Dan s tím, že se ale raději před premiérou muzikálu, která je 17. března, koníčkům bude vyhýbat.

"Zrušil jsem i hory, měl jsem jet lyžovat do Itálie. Řekl jsem si, že to nebudu riskovat, raději až po premiéře," usmívá se zpěvák, o kterého poslední měsíce nemá doma kdo pečovat. S přítelkyní Johankou byli zasnoubeni, ale svatba se konat nebude. Místo ní přišel rozchod. "Měl jsem se o Vánocích ženit, po Novém roce ale vztah krachl," dodal Hůlka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám