Hlavní obsah
Článek

Na karlovarský filmový festival, kam se tradičně chystá s manželem Petrem Maláskem (59) a její syn Péťa, kterému už je třiadvacet, tam bude mít brigádu, si vystačí s jedním kufříkem, protože chodí hlavně po kinech. Pokud jde o Filmový festival pro děti a mládež ve Zlíně, tam to má Dana Morávková (52) jinak.

Ve Zlíně má totiž herečka tradičně už devatenáctým rokem pracovní povinnosti a s kolegy Janem Čenským (62) nebo Romanem Vojtkem uvádí jednotlivé festivalové akce a také filmy, které doprovázejí delegace, ať už české, nebo zahraniční. "Už skoro ani nemluvím, kolik těch akcí máme," řekla Super.cz Dana na závěru festivalu.

Když balí, musí myslet na všechno. Od charakteru jednotlivých akcí až po počasí. "Někdy kino začne ráno v devět, pak jsou akce jako malování na chodníku a končím v deset večer třeba někde venku u Baťovy vily, kdy už je chladno. Během dne vystřídám tak tři převleky," vysvětlila s tím, že festival trvá týden, takže má s sebou minimálně dvacatery šaty a kostýmky. Část z jejích modelů si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

V našem videu jsme probrali i to, co Danu v nejbližší době čeká.

Reklama

Další články

Načítám