Hlavní obsah
Článek

Herečka Dana Morávková (52) a muzikant Petr Malásek (59) slaví 25. výročí svatby. Za dobu manželství neměli vážnou krizi. Má herečka recept, jak udržovat harmonický vztah? "Kdyby byl recept, tak by ten člověk dostal Nobelovu cenu. Hlavní je poslouchat svoje srdce, milovat a na nic jiného si nehrát," řekla Super.cz Morávková.

Blíží se svátek zamilovaných. Slaví ho i pár po dlouholetém manželství? "Budeme mít oba volno. Petr nebude mít koncert, já představení, tak si zajdeme na večeři. Ale radši slavíme 1. máj," prozrazuje. Ač je to velmi překvapující, nikdy prý nezažili krizi manželství. Nikdy jejich vztah nesměřoval k rozchodu. "Nikdy nebyla. Přísahám. Můj muž to se mnou strašně moc umí," překvapuje.

Manžel jí stále nosí kytky, ale jak herečka prozradila, neutrácí za ně. "Kytky nosí, ale ne proto, že by je kupoval, ale protože je sám dostává na koncertech," usmívá se. Nejlepšími dárky jsou pro ně ty nehmotné, nadělují si zážitky. "Stává se, že mi Petr řekne, abych se zabalila, neřekne kam a vyrážíme. A já jsem šťastná," dodala herečka, která se těší na jeviště. "Ano, zavřeli nám Divadlo Bez zábradlí. Zkouším nyní v Divadle Lucie Bílé. Budeme mít 2. března premiéru. Komedie se jmenuje Mlčeti zlato," řekla Dana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám