Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2014 založily bývalá miss Lilian Sarah Fischerová a rozhlasová moderátorka Jana Trojanová divadelní soubor Indigo Company. Doba uměleckému světu nepřeje, ale dámy nezahálely a vytvořily další projekt. To ovšem není jediná z novinek, kterou se na kameru Super.cz pochlubily.

„Děláme videorozhovory, nejsou to klasické podcasty. Říkaly jsme si, že máme kolem sebe tolik inspirativních lidí, že by byla škoda toho nevyužít,“ řekla Super.cz Jana. Do svého nového pořadu s názvem Pošli to dál si do začátku pozvaly například herečku Danu Morávkovou (52) s manželem Petrem Maláskem (59) nebo další známý pár, herce Václava Koptu (58) a Simonu Vrbickou - Koptovou (58).

Po delší době jsme měli možnost na kameru vyzpovídat Lilian, která se v roce 2007 stala II. Českou vicemiss. Zajímalo nás, jak na tohle období vzpomíná, a jestli by šla po zkušenostech do soutěže znovu. „Razím, že nikdy ničeho nelituju, nemám to zapsané jako špatnou zkušenost, ale posléze jsem zjistila, že to není úplně ta cesta, kterou bych chtěla jít,“ svěřila se brunetka, která se od modelingu vrátila zpátky k umění a tanci. Jak sama říká, soutěž krásy byla spíš jen rebelie.

Během rozhovoru nešlo přehlédnout, že se Janě pod oblečením rýsuje bříško. Potvrdila nám, že je v očekávání a za pár týdnů přivede na svět dalšího potomka. „Není to tak, že bych se v covidu vypapala, spíš se udály jiné věci. Jsem v 7. měsíci a těším se na příchod druhého miminka,“ dodala s úsměvem herečka a moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám