Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Morávková (52) sice nemůže už pár měsíců na divadelní prkna, dobrá nálada ji ale neopouští. V době koronavirových opatření se rozhodně nenudí a je ráda, že se stále těší dobrému zdraví.

„Musím to zaťukat, já jsem koronavirus neprodělala, vitamíny jím tak normálně jako každý a stejně tak i ovoce a zeleninu. Možná mám díky dětství v jižních Čechách a vrcholovému sportu dobrou imunitu,“ svěřila se Super.cz Dana Morávková, která je však opatrná a pravidelně chodí na testy.

„Opravdu mnoho lidí kolem mě covid na natáčení mělo. Potkávali jsme se, měli jsme spolu i dialogy. Já jsem ale pořád testovaná, takže jsem to neprodělala a byla jsem i na testu, jestli mám protilátky a nemám je. Asi mám dobrou imunitu a myslím, že za to hodně vděčím rodičům, dětství a vrcholovému sportu,“ uvedla herečka, kterou jsme potkali na focení kampaně kabelek.

Pár dní před Velikonocemi nám také sdělila, jak hodlá letošní svátky jara slavit. „Budeme zavření doma, myslím, že manžel se synem vezmou pomlázku, a tak trochu mě ztřískají. Já nabarvím vajíčka, ale oni mají stejně nejraději ty čokoládové,“ řekla s úsměvem herečka, která se neobejde ani bez vyzdobené domácnosti. „Výzdobu si dělám, ale tak, že si ji kupuji v květinářství. Miluju kytky, miluju tulipány, takže se budu snažit si to doma udělat aspoň hezké,“ dodala Morávková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám