Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních pár měsíců měla Dana Morávková (52) rodinu pohromadě. Syn Péťa, který začal v loňském roce studovat v Anglii, se kvůli koronaviru vrátil domů. Nyní se s ním herečka musela opět rozloučit.

„Syn už odletěl,“ svěřila Super.cz herečka, která s manželem a synem trávila celé léto. Po příletu musel Petr nejdříve do 14denní karantény. „Bude se učit přes počítač,“ uvedla Morávková, která po několikaměsíční pauze opět pracuje.

„Už jsem naskočila do práce, točíme Ordinaci v růžové zahradě, máme tam přísná opatření, maskérky mají respirátory, přes to mají roušky, jsou v tom celý den. My, pokud jsme nalíčení, tak máme štíty, celý tým má roušky nebo respirátory. Točíme, hraji divadlo,“ vyjmenovala Dana.

Návrat na prkna ji prý velmi dojal. „Když jsem odehrála první představení, tak mně i kolegům šly slzy do očí, jak jsme byli šťastní, těšili jsme se na to moc. Klobouk dolů před všemi diváky, opravdu jsou v rouškách a děkuji za herce,“ prozradila herečka.

Daninou další aktivitou je navrhování kabelek, které miluje. Představila už svou desátou řadu. „Přála jsem si, abychom měli elegantní nadčasovou kabelku, kterou může mít osmnáctiletá slečna i osmdesátiletá paní, pokud půjde do společnosti,“ dodala Dana, kterou do společnosti doprovázel její manžel Petr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám