Hlavní obsah
Článek

Sociální sítě jsou dnes běžným komunikačním prostředkem. Lidé je využívají k práci, na svých profilech ale nechávají fanoušky nahlédnout i do osobního života. Někteří víc, jiní méně. Balanc mezi pracovní a soukromou sférou ve feedu udržuje i herečka Dana Morávková (52).

S fanoušky se ráda podělí o fotky z volného času, z procházek s manželem, skladatelem a klavíristou Petrem Maláskem, který se v takových chvílích stává i jejím fotografem, a Instagramu před časem využila také k blahopřání synovi k narozeninám, kdy sdílela i první rodinnou fotku, pořízenou ještě v porodnici.

Dana Morávková natočila se synem Petrem video z karantény.

Z nemocnice je i jeden z čerstvých příspěvků, a to z FN Motol, kam herečka přišla jako jedna z hlavních tváří seriálu Ordinace v růžové zahradě předat plicní ventilátor. Televize ho nemocnici věnovala spolu s Kapkou naděje.

Přístroje, které se pro natáčení využívají, jsou totiž skutečné a funkční, a jelikož je kvůli opatřením souvisejícím s koronavirem výroba nových dílů seriálu pozastavena, mohou (přístroje) posloužit jinde. „Vůbec jsem netušila, jaký poklad v Ordinaci máme a jsem opravdu moc ráda, že tento plicní ventilátor, který stejně jako my jen hrál, bude pomáhat doopravdy a může skutečně zachránit lidské životy,“ uvedla Morávková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám