Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její syn Petr Malásek ve Velké Británii, na univerzitě v Canterbury, studuje literaturu, a tak teď herečka Dana Morávková (52) na ostrovy míří častěji než kdykoli dřív. Při té příležitosti využívá i bohatých kulturních možností, obzvlášť v tamní metropoli. Právě do Londýna vedla i hereččina zatím poslední cesta.

Morávkovou, kterou diváci znají jak z obrazovek, tak i z jevišť, logicky zajímá, co nabízejí zahraniční divadelní scény. Na jednu hru si obzvlášť brousila zuby. Jde o komedii Hra, která se zvrtla (The Play That Goes Wrong), kterou nyní začalo uvádět pražské Divadlo Bez zábradlí a v níž Morávková také účinkuje. Originální nastudování si tak nemohla nechat ujít.

Hra, která se zvrtla - Divadlo Bez zábradlí

A z londýnského West Endu si odvezla zážitek nejen kulturní zážitek, ale i z milého setkání. Po představení měla možnost se vidět s britskou herečkou Catherine Dryden, která hraje stejnou roli jako Morávková v Praze - Annie, a s jejím kolegou Jakem Curranem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám