Hlavní obsah
Článek

Během uplynulého víkendu se už potřinácté uskutečnilo finále soutěže Souboj nevěst.

Jak jsme vás již informovali, patronkami tohoto ročníku byly Česká Miss World Natálie Kotková (30) a blogerka a gamerka Naomi Adachi. „Každá žena se nejvíc těší na ty krásné šaty, které navléknete na sebe jednou, maximálně dvakrát. Já je na sobě měla už minimálně třicetkrát. Ale nejvíc jsem je na nosila v pubertálním věku, když jsem přecházela z dětského modelingu do toho teenage. Takže já už to mám za sebou, maminka mě už několikrát jako nevěstu viděla, i u toho brečela,“ smála se Natálie Kotková, která dodala, že teď už má delší dobu se svatebními šaty pauzu.

Do poroty soutěže usedly známé osobnosti včetně Míši Noskové (41). „Všechny nevěsty byly skvělé a moc jim přeji, aby jim to v manželství klapalo víc než doposud mně,” říká zpěvačka, která prožila dvě svatby. „Jednu jsem měla v Náchodě, druhou na Srí Lance, a když si odmyslím další pokračování, tak alespoň ty obřady byly parádní. Takže všem, co tady bojují o prvenství, přeji jen to nejlepší, a hlavně, aby to jejich svatební ano mělo životnost co nejdelší,” dodala Nosková.

V porotě zasedla také Dana Morávková (52), která už s touto úlohou má svou zkušenost. „Já jsem se jako porotkyně zúčastnila prvního ročníku Souboje nevěst, pak jsem měla až do dneška pauzu a ráda jsem si to zopakovala. Musím potvrdit, že nebylo lehké vybírat svou favoritku, protože všechny byly výborné. Vyhrát ovšem mohla jen jedna, ale já osobně popřeji všem hodně manželského štěstí,” komentovala herečka soutěž, jejíž vítězkou se letos stala první houslistka Národního divadla Táňa Vejvodová.

„My jsme s Petrem třiadvacet let a je to stále skvělý vztah, a kdybych mohla poradit, tak v žádném případě by se partneři neměli snažit jeden druhého předělávat podle svých představ. Vztah je o srdci, lásce, ale i toleranci, porozumění... A já těm dnešním finalistkám věřím, že si vybraly dobře,” uvedla Dana Morávková.

Reklama

Další články

Načítám