Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánoční atmosféru, pohodu a klid domova s blízkými, manželem Petrem Maláskem a synem Péťou, ani výlety do hor, si letos o Vánocích herečka Dana Morávková (52) rozhodně neužije. Hrát bude i mezi svátky, a na Silvestra má dokonce hned tři představení.

V Divadle Bez zábradlí, na jehož tradičním vánočním trhu jsme se potkali, hraje prostě pořád. "Rozmohl se nám takový nešvar, že lidi k Vánocům hodně kupují lístky do divadla, i do toho našeho, takže není zbytí," žertovala herečka, pro kterou je samozřejmě hraní nejen povinností, ale i vášní. "Ale na Silvestra rozhodně nebudu mít pomyšlení na nějaké oslavy, myslím, že přijdu domů a padnu, protože představení Jistě, pane premiére hrajeme od dvou, od pěti a ještě od osmi," vypočítala.

Alespoň Štědrý den ovšem stráví tradiční s rodinou. "To se nehraje, Petr nemá koncert. Určitě se půjdeme projít vánoční Prahou, pak budeme doma, bude večeře, možná přijde i Ježíšek a budou nějaké dárky, a pak vyrazíme tradičně na půlnoční mši. Ale hory letos mezi svátky nestihneme. Loni mě Petr vozil z hor na představení, ale letos je jich tolik, že se to nedá zvládnout," uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám