Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemusí obouvat běžecké boty ani chodit do fitness. Pro udržení skvělé figury Daně Morávkové (52) stačí pouze získat roli v muzikálu. Představitelka doktorky Zdeny Suché z Ordinace v růžové zahradě nyní dře na jevišti každý den.

„Hraji listonošku Ticháčkovou, lásku myslivce Kaliny. Jezdí všude na kole. Tady na jevišti se s ním ale nehnu z místa,“ svěřila nám na zkoušce Morávková, která si dává už od léta řádně do těla. „Na zkouškách najedu na místě tak dvacet kilometrů,“ svěřila Dana, která bude v muzikálu Trhák k nepoznání. V pošťácké uniformě a krátké zrzavé paruce ji totiž mnohdy nepoznají ani kolegové v zákulisí.

„Chodím denně na korepetice, zpívám, zkouším, jezdím na kole, jsme tady skoro každý den od 9 do 5 a makáme na plno. Je to sranda, baví nás to,“ dodala na zkoušce Morávková, která se na muzikálovou roli těší, pro rady ke svému muži ale nechodí. „Ty rady asi ne, Petr mi ale drží palce a podporuje mě,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám