Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvůrci rodinné komedie Jak se moří revizoři pustili do světa očekávaný trailer. Zkraťte si tak jeho prostřednictvím čekání na novinkový snímek s Danou Morávkovou (52) a Petrem Baťkem v hlavních rolích.

Režisérka Eva Toulová si po Šťastné a dokumentu Camino na kolečkách vybrala pro svůj třetí "celovečerák" samá hvězdná jména známá z populárních seriálů, a dokonce i z přehlídkových mol. Ve filmu tak uvidíte vedle Morávkové a Baťka třeba Michaelu Tomešovou (32), Ladislava Ondřeje, Annu Kulovanou či modelky Andreu Kalousovou s Anetou Vignerovou (36).

Právě spolupráci s obsazením si nemůže Eva Toulová vynachválit. „Všichni jsou skvělí, především náš hlavní hrdina Péťa Batěk, který se pro postavu revizora doslova narodil a dává jí víc než maximum. Jediné, s čím byl trochu problém, tak s nacházením společného času k natáčení, ale to se dá při obsazení takto vytížených herců očekávat,“ nechala se slyšet.

Například Dana Morávková si natáčení opravdu "užila". Ve filmu totiž nebude za elegantní dámu, jak ji většinou známe, ale i za pěknou semetriku. A ve chvíli, kdy si tvář zapatlá kosmetickou maskou, se jí nelekne jenom její filmový manžel, ale i leckterý divák.

Film zamíří do kin na podzim, slavnostní premiéra je naplánovaná na 18. října. Následně se Revizoři představí divákům napříč celou republikou.

Reklama

Další články

Načítám