Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Morávková (52) má během roku stále nabitý diář, natáčí seriál Ordinace v růžové zahradě, moderuje nebo hraje v divadle. Proto se snaží alespoň v létě prožít co nejvíce času se svou rodinou a načerpat síly do nové divadelní sezóny.

Se svým manželem, klavíristou a skladatelem Petrem Maláskem (54) vyrazila na dovolenou po krásách Evropy. Nejdříve zavítali do jižního Rakouska, kde rozhodně nelenili, a jak Dana sama přiznala, čas na nějaké polehávání v trávě u nich nehrozí.

„Tuto dovolenou trávíme aktivně, moc si to tu užíváme a jezdíme na kolech, což nás obrovsky baví. Při jízdě na kole si zpívám a zpívám, a opakuji texty role Listonošky a už dávno nepočítám kilásky,“ svěřila se nám smíchem Dana, která nyní s mužem, s nímž tvoří pár již přes dvacet let, přejela do sousedního Slovinska. Během volna toho totiž chtějí stihnout co nejvíce, již za dva týdny je čekají zkoušky na muzikál Trhák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám