Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Danu Morávkovou (52) známe obvykle upravenou a elegantní, s dokonalým make-upem. Když ale může vypnout, preferuje přirozený vzhled. Danu s rodinou, manželem Petrem Maláskem a synem Péťou, jsme potkali na horách, po svátcích vyrazili do Špindlerova Mlýna.

"Lyžujeme tady, nebydlíme v centru, jsme nahoře na Hromovce. To, že jste nás potkali tady pod Svatým Petrem, je náhoda. Dneska nebylo počasí na lyžování, tak jsme jenom vyrazili na procházku na svařáček," svěřila nám Dana, která nenalíčená, v kulichu a péřovce vypadala o deset let mladší a velice svěží. Horský vzduch jí prospívá, i když musí skoro každé odpoledne odjíždět na otočku do Prahy, kde hraje v Divadle Bez zábradlí.

Toho, že by se jí mohl při lyžování stát nějaký úraz, se na rozdíl od svých hereckých kolegů nebojí. "Lyžuju od dětství, jsem prakticky samouk, ale myslím, že jezdím docela dobře. I tu černou sjezdovku sjedu. Když člověk jezdí bez nějakých frajeřinek, tak by se mu nic stát nemělo. A ani to nemám zakázané podle nějakých smluv v divadle nebo v televizi. Užívám si to," krčila rameny sympatická herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám