Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač si seriálová potvora Dana Morávková (52) drží své soukromí pevně pod pokličkou, její slabost pro luxusní kabelky a pozlátko není žádným tajemstvím. V jejím případě se dlouholetá vášeň pro nakupování a objíždění módních přehlídek stala nakonec investicí. Své znalosti a cit pro design již několik let promítá do tvorby vlastní kolekce kabelek.

Přestože profese herečky a návrhářky jsou naprosto odlišné, rozhodla se je Dana přeci jenom trochu propojit svou novou kolekcí, která je inspirovaná divadlem a zlatou érou filmu. „Navrhnout kolekci kabelek do společnosti byl můj velký sen. Opravdu dlouho jsem pracovala na tom, aby právě tyto kabelky byly nejen krásným doplňkem, ale i šperkem. Nafotili jsme je v divadle a hrozně jsem si užila to spojení mých dvou největších lásek, samozřejmě hned po mé rodině,“ byla nadšená herečka.

Krystaly a ozdobné prvky na Daninu kolekci dodala česká firma, která se podílela na kostýmech pro účastníky soutěže StarDance a spolupracuje s věhlasnými módními domy, jako je například Manolo Blahnik. A třešničkou na dortu je, že Dana svoji kolekci nafotila i jako modelka. Neskutečně jí to sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám