Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Prohrál boj se zákeřnou nemocí! Pro milovníky českého filmu a herecké hvězdy se dnes zatáhla nebesa, přestože jsou bez mraku. Zemřel totiž údajně nejhodnější český režisér Vladimír Drha!

„Opravdu? Tak to je mi strašně líto. Všechna slova kolem jsou zbytečná. Vláďa je v mém srdci. Točila jsem s ním na Primě Velmi křehké vztahy. Všichni jsme ho měli moc rádi. Byl to strašně hodný člověk,“ uvedla pro Super.cz zničená Dana Morávková (52).

Na sociální síti na něj vzpomínal i herec Filip Rajmont alias Otík ze seriálu Ulice, s kterým uzavřel registrované partnerství.

„Dnes zemřel Vladimír Drha. Sbohem, kamaráde,“ uvedl stručně na své sociální síti. Ono slovo „kamaráde“ může někomu znít zvláštně, režisér však prý již dříve uváděl, že uzavření partnerství bylo účelové kvůli tomu, aby po něm mohl Filip dědit.

„Ježišmarjá! To je příšerný. Je to hrozně smutné. Byl to bezvadný pán, úžasně hodný člověk. Před nějakou dobou jsem ho navštívila a musím říci, že jeho život nebyl záviděníhodný. Měl veliké problémy,“ řekla nám herečka Jaroslava Obermaierová (77). Narážela na to, že herec kvůli rakovině (na tu se přišlo tak, že mu nalezli bulku v ústech), přišel o část obličeje. Ani čtyřicet chemoterapií nepomohlo, výživu dostával do břicha.

„Aspoň ho ale už nic nebolí. Škoda dobrého člověka,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám