Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vidíme Danu Morávkovou (52) v seriálu Ordinace v růžové zahradě, máme pocit, že je tam snad od jeho počátku. "Zapomínáte, že jsem předtím točila Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy, ale ani já si nepamatuju, jak dlouho vlastně v Ordinaci jsem. Myslím, že je to šestá nebo sedmá sezóna," usmívala se herečka, která je snad rok od roku krásnější a je příkladem žen, které bez plastických operací zrají jako víno.

Těžko se dají spočítat i partneři, které za ty tři roky v seriálu vystřídala. "Je to tam divočejší. Ale to v některých životech také, i když v tom mém nikoli. Za dobu, co jsem v Ordinaci, to byli na obrazovce asi čtyři, ale v civilu mám pořád jenom toho jednoho. Možná, kdybych byla divoženka, tak bych střídala, ale já jsem šťastná, že jsem potkala mého Petra," řekla Super.cz Morávková.

"Na druhou stranu... Proč si to nezahrát, když to v civilu nezažívám? Vyřádím se v práci a doma je svatý klid," má recept na udržení šťastného manželství bez nevěr půvabná brunetka, jejímž manželem je klavírista Petr Malásek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám