Hlavní obsah
Článek

Jako každá žena je i Dana Morávková (52) marnivá. V nové roli v Divadle Bez zábradlí bude mít sice krásně nalíčenou tvář, její kostým je ovšem více než cudný, a navíc si nesmí nalakovat nehty svojí oblíbenou červenou.

"V představení Mnoho povyku pro nic hraju důstojnici Armády spásy, takže musím být cudná a nenápadná. Ale když vidím ostatní ženy s nalakovanými nehty, závidím jim. To přiznávám," svěřila Super.cz s tím, že role jí za to ale stojí.

Dana spolu s kolegyněmi absolvovala kurz líčení ve stylu 40. let. "Na představení se totiž budeme muset líčit samy. Všechny dámy ze souboru budeme mít podobné líčení a na představení se moc těšíme. Máme za sebou skoro tříměsíční zkoušení s režisérem, který mluvil jen anglicky, což bylo docela náročné, ale všichni jsme se snažili," dodala.

A o čem vlastně představení je? "Jsme vojáci za 2. světové války, nechci toho moc prozrazovat, aby diváci byli překvapení, a hrajeme v rozhlase a pro diváky hru Mnoho povyku pro nic," svěřila aspoň něco Dana. "Je to trochu jinak uchopený Shakespeare, tak jsem zvědavá, co na to řeknou diváci," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám