Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Žilková (62) byla první, která propálila, že její dcera Agáta Prachařová (38) s manželem Jakubem Prachařem (40) dospěli ve svém bouřlivém vztahu do stádia, kdy nezbývá nic jiného než rozvod. Když jsme potkali druhou tchyni, herečku Danu Batulkovou (66), samozřejmě nás zajímal i její názor. Byla ovšem podstatně zdrženlivější.

"Myslím si, že je to čistě jejich věc, my se do toho nijak nepleteme," zahrnula do odpovědi nejen sebe, ale i dceru Marianu Prachařovou, která ji doprovázela. "Nemluvíme o tom, je to jejich život. Já už na takhle velké děti nemám páky," krčila rameny a dcera s ní souhlasila.

V kontaktu se synem a snachou pochopitelně je, už kvůli vnoučatům, která občas hlídá. "Vzhledem k času nejsem až tak dobrá babička, ale pohlídám je strašně ráda, když můžu. "Domlouváme se, když potřebujou," upřesnila.

"Musí si dělat, co umějí, to už rodičům ani sestře nepřísluší ovlivňovat. Nejsme na ničí straně, abychom řešily, kdo udělal chybu. My to ani nevíme. Je to jejich život, my s nimi nebydlíme, musejí to vyřešit oni dva. Opravdu nikomu nestraním," ujistila nás.

Zda jde tentokrát o opravdu definitivní konec, se neodvažuje ani odhadovat. "Uvidíme časem. Opravdu to nevíme. Jakub je kluk, nesvěřuje se," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám