Hlavní obsah
Článek

Přestože jsou během letních prázdnin většinou divadla zavřená, stejně jako školy, bude mít Dana Batulková (66) spoustu práce na jevišti. Rozhodně si ale nestěžuje.

„Začínám zkoušet představení Meda, které vzniklo k oslavě sto let paní Medy Mládkové, která bude mít narozeniny 8. září. V sekvencích v červenci a srpnu budeme hrát na open airu v Sovových mlýnech její životopis. Medu hraje Tatiana Vilhelmová a já si zahraju její maminku, která se taky dožila sto jedna let,” říká Batulková, která nás rovnou pozvala na premiéru představení 24. června.

Oblíbená herečka ale bude mít šanci věnovat se svým vnoučatům, které prý v průběhu roku trošku zanedbává. Na zahájení výstavy exotických motýlů ve skleníku Fata Morgana se nám svěřila, že díky své práci se nemůže dětem svého syna Jakuba Prachaře věnovat tak intenzivně a často, jak by sama chtěla. „Chtěla bych je vídat častěji, ale bohužel to nevychází. Moji rodiče například měli volné víkendy, tak jsem se na ně mohla spolehnout, ale to já si bohužel nemůžu dovolit,” krčí rameny herečka a jedním dechem dodává: „Ale snažím se.”

Batulková se snaží věnovat nejen své mladší vnučce Mie, ale také jejímu bráškovi, kterého má její snacha Agáta Prachařová (38) z předchozího vztahu. „Beru to šmahem. Kryšpínka hlídám už šest let a nedělám u nikoho rozdíly,” usmívá se Dana Batulková. To ale ještě netušila, jak se vztah Jakuba s Agátou zkomplikuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám