Hlavní obsah
Článek

V řadě svých dalších hudebních aktivit se muzikant Jiří Burian opět vrací se svým comedy rapem jako Kapitán Demo. Jako hosta si překvapivě pozval hvězdu 90. let Dalibora Jandu (71), s nímž nazpíval skladbu Pudeme domu a budeme někoho pomlouvat, ke které vznikl i videoklip.

Jako Kapitán Demo Burian vydává v prosinci nové album s názvem Mistr světa všeho, na kterém prý se svým týmem pracoval devět let; které bude podle jeho slov nejlepší nahrávkou všech dob a na němž bude několik hostů ze světa českého šoubyznysu. Zmíněný song desku předznamenává.

„Na tom albu je hodně hostů, které znám z golfu, z podsvětí nebo z branže, a kterých si za něco vážím. Jedním z nich je Dalibor Janda, se kterým už roky chodíme na ryby a kecáme o zlatých časech v šoubyznysu v devadesátkách a o posmrtném životě. Je to frajer s velkým hlasem, hvězda, která toho hodně zažila a vyprodala, a přitom je to skromný kluk z Moravy. Náš společný hit vyjde jak na mém, tak na jeho novém albu. Prostě jsme si plácli," uvedl ke spolupráci Burian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám