Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Dalibor Janda (71) letos slaví pětatřicáté výročí svatby s manželkou Jiřinou Jandovou, a přestože se s ním chce minimálně dvakrát ročně rozvést a sem tam se tak neudržel a měl nějaké bokovky, svou paní nikdy za mladší model vyměnit nesmí. Dělá mu totiž manažerku, má ho tím pádem vlastně dost v hrsti a tak by mu mohla pěkně znepříjemnit život!

„Možné to je. Nevím,“ řekl Super.cz se smíchem Dalibor v rozhovoru. „Zatím ale neplánujeme změnu. Ona je fajn. Výborně vaří, obdivuji, že to pořád dokola dokáže, i když někdy nadává. Občas vaří i dcera Jiřina a jednou dvakrát do měsíce uvařím i já. Stará se o mě. Jsem snad jediný v branži, kdo zůstává se svou ženou. Bez tolerance na obou stranách by to nešlo, musíme si dokázat odpouštět,“ vysvětlil svůj recept na dlouholeté manželství.

Potkali jsme ho na křtu nového desky Jdem dál nejznámějšího českého boy bandu New Element, které dělal kmotra. Co dnes musí udělat zpěváci pro propagaci (kluci se kvůli focení s Robertem Vano třeba svlékali z kalhot), to dřív on nezažíval.

„Za bolševika byly dvakrát týdně pořady o muzice, člověk v nich mohl zahrát novou písničku. Čekalo se na to, lidé se na to těšili. Dnes je to jinak, řeší se víc ty věci okolo. Vidím to i u sebe. Vydám novou desku, to má tisíce zhlédnutí, dám fotku, že zabíjím kapra, má to šedesát tisíc. Dnes už muzika není takový fenomén,“ říká Dalibor s tím, že by mohl místo autogramiád dělat kvůli oblíbenosti selfíček fotogramiády.

A co říká na miláčky dnešních náctiletých dívek?

„Poslechl jsem si New Element na internetu, zní mi trošku jako Lunetic. Ještě líp. Kéž by měli slávu jako oni. Je to docela dobrý. Hlavně aby jim to vydrželo a aby s nimi fanynky stárly, jako se mnou. Mně přibývají i mladé,“ pochlubil se závěrem Janda.

Reklama

Další články

Načítám