Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již dříve uvedl, Karel Gott měl drahnou dobu lapálie s neodbytnou fanynkou, která si myslela, že je mu souzená a musí s ní žít. Ta se teď necitlivě ozvala i poté, co onemocněl zákeřnou rakovinou. Ale božský Kája rozhodně není jediný, kdo zažil podobné problémy!

Své by o podobné paní mohl vyprávět i zpěvák Dalibor Janda (71).

„Měl jsem jakousi paní Čápovou, poslala mi asi dvě stě padesát dopisů, kopie posílala na Hrad prezidentu republiky a vládě. Tvrdila, že mi moje manželka není souzená a že v minulém životě jsme byli spolu. Jeden dopis byl výhrůžný a druhý zase o lásce. Strašně se to střídalo,“ řekl Super.cz Dalibor.

Ten byl obětí už jasného stalkingu, naštěstí se mu podařilo zmást ji podobně jako Gott Hannelore Uhl.

„Přišla za mnou na koncert, čekala venku a hlásila se ke mně. Tak jsem se jí ptal, jestli jí už není trapné, co mi dělá. Zase mi opakovala, že jsme byli manželé v posledním převtělení, tak jsem se jí ptal, jestli nám to tedy nestačilo už v tom předchozím životě. Zamyslela se a uznala, že je to pravda. Zmizela a od té doby mám pokoj,“ ulevilo se Jandovi.

Toho jsme vyzpovídali na křtu nového cédéčka jeho dcery Jiřiny Jandové V muzeu lásky, jehož je producentem, s dcerou na něm také zpívá a je na ni náležitě pyšný. Na akci se překvapivě poprvé po letním kómatu objevil i legendární major Zeman Vladimír Brabec.

Související témata:
Gabriela Capová

Reklama

Další články

Načítám