Hlavní obsah
Článek

Ani po pár měsících na parketu se nerozhodl s během polevit. Dalibor Gondík (54) si prostě nedá říct a běhá pravidelně nejen na tréninky StarDance, ale i na holešovické výstaviště, kde probíhají zkoušky a živé přenosy.

„Naposledy jsem dostal dnes ráno od sestry, že zase na StarDance běžím,“ prozradil nám herec a moderátor, který pravidelně běhá už několik let. „Tu kilometráž jsem moc nesnížil. Z čtyři sta kilometrů to je asi tři sta padesát nebo tři sta za měsíc, takže je to stále dobré,“ dodal se smíchem Dalibor.

I přesto má stále energie na rozdávání, což předvádí každou sobotu při živých přenosech StarDance. Jediné, co ho od minulého týdne brzdí, jsou jeho bolavá záda, o která se mu stará profesionální masér.

„Je pravda, že Karel se o mě stará již druhý týden, a i zítra ho čekám, protože mi napsal zprávu s několika vykřičníky a tam bylo: „Doufám, že jsi na mě nezapomněl“. Tak jsem mu odepsal, že ne, a hlavně že moje záda na něho nezapomněla. Snad to ale už bude lepší,“ svěřil se Super.cz Gondík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám