Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled by málokoho napadlo, že na fotkách vedle Dalibora Gondíka (54) a Pavla Kříže (57) stojí tatáž žena. Ale opravdu to tak je! Vítězka Stardance Alice Stodůlková od svého triumfu v tanečním klání v roce 2010 prošla pořádnou změnou.

Sympatická blondýnka okouzlovala fanoušky v oblíbené show před osmi lety nejen svým úsměvem, ale také ženskými tvary. Ty jí rozhodně v úspěchu dosáhnout na první místo v soutěži nebránily a spolu s Pavlem Křížem se stala královnou tanečního parketu.

O pár let později se ve StarDance objevila po boku Matěje Rupperta (40) a s o něco štíhlejší figurou. Nyní ale svým tělem fanoušky pořadu opravdu šokovala. „To je ta Alice, co tančila kdysi s Křížem?“ diví se fanoušci na sociální síti pod její fotkou s novým tanečním partnerem Daliborem Gondíkem.

Alice se loni v březnu stala maminkou, porodila chlapečka Sebastiana. Nedlouho poté začala opět makat na tanečním parketu a těhotenská kila šla hravě dolů.

Zatímco někomu se její štíhlá figura líbí, druzí by brali Stodůlkovou takovou, jaká byla dříve. „S pár kily navíc byla hezčí. Holka krev a mléko, ale to je každého věc,“ stojí pod jejich fotkou. Přestože se názory na „novou“ Alici liší, všichni se shodují v tom, že se na nový taneční pár už netrpělivě těší.

Líbí se vám Alice Stodůlková?
Ne, s pár kily navíc byla hezčí
33,2 %
Ano, štíhlá postava jí sekne víc
55 %
Nevím, je mi to jedno
11,8 %
Celkem hlasovalo 2126 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám