Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na svůj věk, kdy nedávno oslavila padesátiny, sice nevypadá, ale bude ze všech účinkujících show Tvoje tvář má známý hlas nejstarší. Ano, je jí o čtyři roky víc než Tomášovi Matonohovi (53) a o tři víc než Daliboru Gondíkovi (54). Na první pohled byste to ale do Leony Machálkové (56) rozhodně neřekli.

Zajímalo nás, jak se cítí na to, aby s mladšími kolegy udržela krok a síly. "Podle mě je fajn, když se potkají dva světy, ti mlaďoši a my zkušení. Velmi se to tím obohacuje. Mám zkušenost, že mladším poradí ti zkušenější, ale někdy je to i naopak. Vzájemně se to doplňuje," míní Leona.

Ta má na rozdíl od mnoha z účinkujících zkušenosti i v taneční oblasti, nejen ve zpěvu a hraní. "Nerada bych si naběhla, je to zavazující. Máme skvělou choreografku a všichni, kdo tím procházejí a procházeli, vědí, že je potřeba na tréninky chodit a věnovat se tomu," myslí si Leona, která je ve fantastické kondici

"Člověk se učí celý život. Měla jsem příležitost dva roky na Pražské konzervatoři učit interpretaci, kde jsem učila téměř hotové studenty ze šestých ročníků. A i při společné práci na jejich výkonu si člověk uvědomoval svoje rezervy. Pořád se lze zdokonalovat," doplnila zpěvačka. "Každopádně se těším a čím bláznivější úkoly dostanu, tím to shledám lepším," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám