Hlavní obsah
Článek

Herec a moderátor Dalibor Gondík (54) v posledních letech propadl zdravému životnímu stylu a běhání. Fyzická aktivita v kombinaci s extrémně zdravým jídelníčkem se pozitivně projevila na Gondíkově psychickém stavu.

Herec, který se potýkal s epilepsií, jež se může kdykoliv vrátit, však na první pohled nepůsobí jako zrovna atraktivní muž. Fotografové ho zastihli před budovou České televize, kde se převlékal u auta.

Když se odhalil do půl těla, nebyl na něj zrovna pěkný pohled. Tělo kost a kůže připomínalo spíše postavu anorektičky než sportovce. Byť maratonci zrovna nepatří k urostlým týpkům, u Gondíka už výsledek jeho každodenní fyzické aktivity a drsné diety není zrovna kdovíjak líbivý.

Důležité ale je, že se sám herec cítí dobře. A to i přes tento jídelníček, o kterém se před časem rozpovídal: "V podstatě jím syrovou stravu. Nejím hodně věcí, třeba maso, lepkové potraviny, mouku. Je to postavené na zelenině a ovoci. Dál jím třeba hodně luštěniny nebo ryby, které jediné si tepelně připravuji. A v poslední době ulítávám na ovesných, jáhlových a pohankových nápojích, které jsou hodně vydatné," popsal svou drsnou dietu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám