Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dakota Johnson (34) chtěla být herečkou už od dětství. Možná tomu dopomohl i fakt, že jsou oba její rodiče Melanie Griffith (66) a Don Johnson (71) herci. Její slavný otec nyní prozradil, že dceru přestal finančně podporovat, když odmítla studovat.

V pořadu Late Night With Seth Meyers dostal Don otázku, jestli po něm někdy Dakota chtěla radu ohledně kariéry. „Tenhle vlak dávno ujel. Nepotřebuje ode mě žádné rady,“ přiznal.

„Měli jsme doma takové pravidlo, že dokud jsi na škole, budeme tě podporovat, pokud jsi na vysoké, tak také. Po střední jsem se jí zeptal, jestli si chce projít nějaké univerzity, řekla mi, že na vysokou nepůjde. Upozornil jsem ji, že ji nebudu živit, a zeptal se, jak to chce zvládnout. Řekla mi, že si nemusím dělat starosti,“ odpověděl herec.

A skutečně se o dceru strachovat nemusel. „O tři týdny později zabodovala při konkurzu na roli ve filmu Sociální síť a zbytek už znáte,“ dodal pyšně.

Dakota se poprvé objevila na plátně už jako desetiletá. S maminkou Melanií si zahrála ve filmu Léto v Alabamě, režisérském debutu nevlastního otce Antonia Banderase. Po Sociální síti hrála v řadě filmů, včetně ságy 50 odstínů, která ji proslavila po celém světě.

„Nevolá mi o radu, volá mi s tím, že by mě ráda viděla, ale nemá čas, protože točí třeba tři filmy najednou,“ dodal se smíchem Johnson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám