Hlavní obsah
Článek

Melanie Griffith (66) a Antonio Banderas (63) jsou rodiči dcery Stelly, na niž jsou velmi pyšní. Čtyřiadvacetiletá brunetka se nyní na sociální síti pochlubila fotkou holého bříška a vysloužila si pochvalný komentář i od své slavné maminky.

„Krása,“ komentovala pyšná herečka. Snímkem Stella podpořila kamarádčinu oděvní značku. Ačkoliv se prezentuje jako herečka, pózování před objektivem jí jde samo.

Stella má starší nevlastní sourozence Dakotu Johnson (34) a Alexandera Bauera (35), které má Melanie z předchozích manželství. S Banderasem začala randit v roce 1996 při natáčení komedie Jedna navíc. Vzali se ještě téhož roku.

Melanie si zahrála i v manželově režisérském debutu Léto v Alabamě (1999), kde se také objevila Stella. Rozvedli se v roce 2015, pro herečku šlo o čtvrtý rozvod, za Dona Johnsona, otce Dakoty, se totiž vdala dvakrát.

Navzdory rozvodu jsou si Banderas a Griffith stále blízcí, herec se nechal slyšet, že pro něj Melanie vždy bude součástí rodiny. V kontaktu je prý i s jejími dětmi Dakotou a Alexanderem.

Stella zapózovala na sociální síti s holým pupíkem.

Reklama

Další články

Načítám