Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dakota Johnson (34) se potýká se stejnými problémy jako milióny žen po celém světě. Pro časopis InStyle promluvila o hormonálních změnách, které ji momentálně drásají. „Budu upřímná, změny hormonů během menstruace mi ničí život. Každý měsíc. Je to neuvěřitelné,“ řekla.

Změny ji ovlivňují psychicky i fyzicky a jsou prý tak silné, že to herečku traumatizuje. „Je skandální, co to dělá s mým tělem. Moje prsa se pokaždé zvětší tak osmkrát. Prostě si na to nedokážu zvyknout,“ svěřila. Dakota má kvůli tomu také problém najít pro sebe vhodnou antikoncepci.

Dcera herců Dona Johnsona a Melanie Griffith je ve vztahu se zpěvákem Chrisem Martinem. S bývalým manželem Gwyneth Paltrow je spojována od října 2017. Loni v říjnu se hojně spekulovalo, že je Dakota těhotná. Novináře zmátla oslava plná modrých balónků a mysleli si, že jde o slavnostní odhalení pohlaví miminka. Spekulace vyvrátila sama herečka s tím, že šlo pouze o oslavu jejích narozenin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám