Hlavní obsah
Článek

Podle nejnovějších dokumentů FBI, které dosud nebyly zveřejněny v plném rozsahu, ale dostalo je k dispozici několik médií, mělo mezi Bradem Pittem (60) a Angelinou Jolie (48) dojít v roce 2016 k dramatické hádce a potyčce na palubě jejich soukromého letadla. Pitt údajně své tehdy ještě manželce měl říct, že zničila rodinu a že jedno z jejích dětí vypadá jako zasr… dítě z Columbine.

Hercův údajný komentář se pravděpodobně týkal masakru na Střední škole Columbine v Coloradu z roku 1999, kdy studenti Eric Harris a Dylan Klebold zavraždili dvanáct dětí a učitele a zranili dalších 24 lidí. Následně oba pachatelé spáchali sebevraždu.

Herec z Hanebných panchartů či Dannyho parťáků se údajně střetl i se synem Maddoxem v době, kdy byl opilý a plný vzteku, což se údajně změnilo ve ‘verbální a fyzickou potyčku‘, stojí v uniklém dokumentu. Pitt měl zároveň Jolie a jejich šesti dětem několikrát vyhrožovat na palubě letu ze dne 14. září 2016 z Francie do Los Angeles.

Jednalo se o stejný let, kdy Jolie údajně utrpěla zranění během fyzické potyčky a agentovi poskytla i fotku svého loktu ve snaze to potvrdit. Herec ovšem veškerá tvrzení své exmanželky popírá.

Podle závěrečné zprávy vyšetřování dospěl Okresní úřad pro děti a rodinu v Los Angeles již dříve k závěru, že Pitt, jenž dříve přiznal problémy s alkoholem, žádné ze svých dětí fyzicky nenapadal. FBI dospěla k podobnému názoru a herci nepotvrdila jakékoli pochybení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám