Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmadvacetiletý Devaughn Aubrey poznal svou partnerku Kathi Jenkins (74) na seznamovacím webu pro dospělé, a přestože ani jeden nehledal nic vážného, nakonec oba podle svých slov našli opravdovou lásku. Texaský pár, který dělí 47 let, je dnes již šťastně zasnoubený.

„Je pro mě dokonalá a v životě velmi zkušená. Hodně mě naučila. Nikdy se nehádáme, vždy můžeme vše vyřešit bez křiku a já jí naprosto důvěřuji,“ pochvaluje si Aubrey svou snoubenku.

„Kathi ví, jak mi zlepšit náladu, když jsem naštvaný a smutný. Asi se mi líbí, jak je stará, protože mám rád starší nebo staré ženy bez ohledu na to, jestli třeba potřebují chodítko a tak. Nikdy mě to netrápilo,“ dodal.

Jenkins, která se za svůj život nikdy nevdala, má však čtyři děti, třináct vnoučat, 36 pravnoučat a dokonce už i jedno prapravnouče. Zároveň ale tvrdí, že vztah s výrazně mladším snoubencem je tím nejzdravějším, v jakém kdy byla.

„Nikdy mě nikdo tak moc nemiloval. Devaughn je laskavý a podporuje mě. Myslí si, že jsem krásná, talentovaná a chytrá,“ tetelí se žena, která si už dávno užívá důchodu.

Pár přiznává, že rodina a přátelé byli zpočátku zaskočeni jejich věkovým rozdílem, ale nyní už to přijali jako fakt, a naopak je velmi podporují.

„Řekl jsem o ní své matce, když jsme spolu začínali chodit, ale myslela si, že si o jejím věku dělám legraci, dokud jsme spolu nestrávili narozeniny a já jí neukázal naše fotky. Ale jsem si jistý, že moji rodiče a sourozenci pochopili, že se mi líbí starší ženy,“ dodal Aubrey, který pracuje jako skladník ve Walmartu a jako vrátný v bytovém domě.

„Kvůli našemu věkovému rozdílu někdy lidé předpokládají, že je Kathi bohatá a že chci její peníze, což tak vůbec není,“ dodal muž s tím, že by byl rád, kdyby lidé brali vztahy ostatních bez rozdílů a bez stigmat a aby přijímali lásku kohokoli, kdo ji k sobě vzájemně cítí.

Reklama

Další články

Načítám