Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Demi Lovato (31), která loni šokovala fanoušky svým prohlášením, že se cítí být nebinární a přeje si, aby ji veřejnost oslovovala ‚ono‘ či ‚oni‘, aby si to po roce opět rozmyslela a chtěla být oslovována opět jako žena, se ukázala s novým partnerem. Jde o kanadského muzikanta Jordana Lutese, s nímž v úterý vyrazila na večeři do restaurace Lavo v New Yorku.

Nový pár šoubyznysu se vedl za ruce a vzbuzoval hodně pozornosti. Oba byli dokonce sladění a jejich outfity byly rozhodně nepřehlédnutelné. Zatímco Lutes oblékl svetr s velkými hvězdami, známá zpěvačka vsadila na skládanou minisukni, a především koženou bundu s mnoha nápisy.

Nedávno se objevily informace, že zpěvačka je ve spokojeném a zdravém vztahu, nyní se ukázalo, že jde právě o tohoto umělce z Toronta, jenž je o šest let mladší. Lutes s Lovato spolupracoval na jejím osmém studiovém albu Holly Fvck, které vyjde již 19. srpna.

Když pomineme spekulace o jejím údajném úletu s mladší sestrou Miley Cyus Noah, jejím posledním partnerem byl herec Max Ehrich, s nímž se ovšem nerozešla v dobrém. Max zpěvačku dokonce nařknul z toho, že se o jejich rozchodu dozvěděl z médií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám