Hlavní obsah
Článek

Skotský zpěvák a divadelní herec Darius Campbell Danesh, jenž se mimo jiné proslavil svou účastí v pěvecké soutěži Pop Idol, byl nalezen mrtvý ve svém bytě v Rochesteru v Minnesotě. Bez známek života ležel na posteli. K jeho úmrtí došlo již minulý čtvrtek. Příčina smrti jednačtyřicetiletého umělce ale zůstává neznámá. Policie nadále pokračuje ve vyšetřování případu.

Tragická událost se stala jen pár týdnů předtím, než mělo dojít k setkání účastníků soutěže Pop Idol po letech, kde neměl chybět ani Darius. Součástí velké show, která se měla odehrávat na West Endu, měl být například i vítěz American Idolu Adam Lambert. Darius se prý na blížící se setkání a spolupráci s ostatními soutěžícími nesmírně těšil.

Zpěvák proslul svým neobvyklým pojetím hitu Britney Spears Baby One More Time z roku 2001, následující rok skončil na třetím místě ve zmiňované pěvecké soutěži a o rok později se dostal na první místa hitparád se svým songem Colourblind.

Později se věnoval především divadelním rolím, objevil se v představeních na West Endu, a to v muzikálech Chicago, Guys and Dolls nebo Funny Girl. V letech 2011 – 2018 byl ženatý s kanadskou herečkou Natashou Henstridge, s níž v USA žil.

Nad jeho skonem už vyjádřila soustrast řada známých osobností včetně Simona Cowella (63), který si jej velmi oblíbil. „Poprvé jsem Daria viděl v televizi před více než dvaceti lety a poznal jsem ho opravdu dobře. Byl charismatický, zábavný a prostě skvělý člověk. Odchod někoho tak mladého je absolutní tragédie a mé srdce patří jeho rodině a přátelům,“ zavzpomínal Cowell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám