Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejpopulárnějších stálic britských televizních obrazovek Carol Vorderman nepřestává udivovat svou vytrvalostí, co se udržování sexy křivek týče. Ač přiznává, že ji to stojí hodně úsilí i času v posilovně, postavu by s ní zřejmě z fleku měnila lecjaká třicítka. Carol momentálně absolvuje proslulou sedmidenní kúru Juice Master Retreats v Portugalsku, kde se ještě intenzivněji věnuje detoxu a cvičení.

O výsledky se nyní moderátorka známá například z pořadů Countdown, Lorraine, Better Homes či Loose Woman podělila se svými fanoušky na Instagramu a ti nestačili zírat.

Vorderman sdílela celkem tři snímky z odrazu zrcadla v posilovně v upnutých legínách a sportovní podprsence, v čemž vyniklo především její neuvěřitelně vyrýsované bříško.

Pyšní na svou maminku jsou jistě i její děti - jednatřicetiletá Katie King a pětadvacetiletý Cameron King, které má moderátorka s exmanželem Patrickem Kingem, s nímž se rozvedla v roce 2000.

Reklama

Další články

Načítám