Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Cara Delevingne (31) v pátek oslavila třicetiny, a jak se u ní dalo čekat, takovou událost nenechala jen tak… Proslulá pařmenka pozvala na jachtu na španělskou Formenteru své přátele, mezi nimiž nechyběla řada slavných kolegyň. Na jedné lodi s nimi plulo i několik pánů, kterým se tak naskytla vskutku jedinečná podívaná. To nejlepší má ale ještě přijít a hlavní party je teprve čeká!

Oslavenkyně to i s kámoškami, mezi nimiž nechyběly její sestra Poppy, herečky Sienna Miller či Margot Robbie nebo modelky Adwoa Aboah s Lady Mary Charteris, pořádně rozjely. Dámy v bikinách se vlnily v rytmu taneční hudby a rozjařená Cara se mimo jiné opatlala jakousi dobrotou a pak se pošťuchovala se svou stejně starou kolegyní Adwoa.

Ta se nakonec tak rozparádila, že skončila s plavkami staženými do pasu. S touto kráskou, jejíž tatínek pochází z Ghany a která byla zvolena v roce 2017 modelkou roku, má Cara velmi vřelé vztahy. Nejednou byly spatřeny při polibku na party či po přehlídkách.

Aboah má přitom podobně jako Cara potíže s depresemi, které od útlého věku zaháněla drogami. V roce 2015 se v léčebně v Londýně dokonce pokusila o sebevraždu předávkováním, načež skončila čtyři dny v kómatu. Zotavovala se v psychiatrické léčebně. Nyní je údajně čistá a tvoří pár s americkým skejťákem Danielem Wheatleym (33).

Reklama

Další články

Načítám