Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká modelka, a dnes již především podnikatelka Caprice Bourret známější pouze pod svým křestním jménem, byla svého času velmi populární díky častému pózování pro pánské časopisy. Ač už se loni zařadila mezi padesátnice, perfektní postavu si udržuje stále, jak názorně předvedla během své dovolené ve Španělsku.

Caprice zavítala na Ibizu, ostrov proslavený nekonečnými party. Tam se ale spíš než nočnímu životu oddávala vodním sportům a šnorchlování a po nějaké době také zapózovala fotografovi.

Modelka, která přesídlila do Londýna, kde úspěšně podniká a vede svou společnost By Caprice, zvolila stylové černobílé bikiny. Ty byly nápadně podobné ikonickým plavkám Ursuly Andress v bondovce Dr. No z roku 1962 se Seanem Connerym.

Půvabná modelka, která se za svou kariéru objevila na více než 250 obálkách magazínů jako Vogue, GQ, Cosmopolitan, Maxim, Playboy, FHM, Esquire či v plavkovém vydání Sports Illustrated, dokázala, že od dob její největší slávy se jí postava téměř nezměnila, a to ani jako dvojnásobné mamince. Však se přesvědčte sami…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám