Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladší z dětí německé topmodelky Heidi Klum (38) a amerického zpěváka Seala (48), dvouletá dcera Lou pořádně vyrostla. Ještě donedávna ji vždy jeden z rodičů pouze nosil v náručí a dnes se z ní pomalu stává malá slečna. Heidi i přes svou pracovní vytíženost rodinné povinnosti rozhodně nezanedbává a i obyčejné odvádění dětí na kroužky nejraději podniká sama. Podobně tomu bylo i v sobotu, kdy syna Henryho odvedla na Karate a Leni doprovodila na hodinu baletu. Spolu s Leni a Lou pak ještě vyrazila na krátké nákupy.

Sestřičky si nejsou vůbec podobné proto, že biologický otec Leni je šéf stáje Renault ve F1 Flavio Briatore. S ním se však Heidi rozešla již během těhotenství a krátce na to začala chodit se Sealem. Ten si Leni po narození adoptoval a s Klum se v květnu 2005 oženil v Mexiku. Manželé spolu mají další tři děti, šestiletého Henryho, pětiletého Johana a dvouletou Lou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám