Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská herečka Jennifer Ellison (28) patřila mezi ty maminky, které se během těhotenství rozhodně v jídle nekrotily a devítiměsíční očekávání potomka vnímala jako jediné období života, kdy si mohla beztrestně dopřát v jakémkoli množství všeho, na co měla chuť. Jenže z drobné herečky se nakonec stala kulička, která zpětně sama o sobě říká, že byla ‚hroší máma‘. Její proměna sice trvala téměř dva roky, ale rozhodně stojí za to. Jennifer nejen, že od porodu zhubla 30 kilogramů, ale díky pravidelnému cvičebnímu programu svou postavu i úžasně zpevnila.

Není divu, že se herečka snaží o svůj úspěch podělit i s ostatními ženami, a tak natočila vlastní fitness DVD. Jennifer je ze svého nového těla tak nadšená, že se sama vyfotila před zrcadlem jen ve sportovní podprsence a šortkách a snímek poslala na svůj Twitter s komentářem: „Právě natáčím reklamu na své fitness DVD, tady je jedna výmluvná fotka!“

Ellison je ve Velké Británii velice populární díky účinkování v soap opeře Brookside. Dále si zahrála například ve Fantomovi opery nebo Hotelu Babylon. Od roku 2008 žije herečka s boxerem Robbiem Ticklem, jenž se stal v řijnu 2009 také jejím manželem. Společně mají syna Bobbyho, který se narodil loni v únoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám