Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snaha udělat ze své narozeninové oslavy nezapomenutelnou party pro všechny zúčastněné se zvrhla ve změť nechutností. Oslavenec a zároveň majitel berlínského klubu Maxxim Stefan Sellwich totiž do programu zařadil jako zlatý hřeb večera i nahou pornohvězdu zavěšenou a přivázanou ke kříži. Ačkoli to Sellwichovi nejspíš přišlo jako skvělý a originální nápad, mnohým hostům morbidní podívaná neudělala dobře a druhý den to dali prostřednictvím Facebooku jasně najevo.

Do klubu se na narozeninovou party vtěsnalo na 1500 hostů a další stovky se tlačily venku. V jejím průběhu si kolem jedné hodiny ranní vzal slovo oslavenec a pronesl krátký proslov a po něm se začala odehrávat nevkusná podívaná. Nahou blonďatou dívku natřenou zlatou barvou přivázali ke kříži a kolem ní se vlnily tanečnice v sado-maso kostýmech a některé v plynových maskách. Z reproduktorů zněl modlitební chorál. Následně začala party, nad níž visela přivázaná dívka ke kříži, která byla k těmto účelům objednaná, zhruba půl hodiny.

Hned druhý den se však na Facebooku strhla vlna kritiky nejen na odhalenou „ukřižovanou“ dívku, ale především na samotného majitele klubu, kterého označili za úchyla. Bylo mu dokonce vyhrožováno i smrtí. Sellwich se nakonec veřejně omluvil prostřednictvím německého deníku Bild.

Související témata:
Ukřižování

Reklama

Další články

Načítám