Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britka Amy Childs (21), jež by se dala považovat za profesionální účastnici reality show, díky čemuž se také proslavila, je v poslední době na roztrhání. Minulý týden zahájila provoz vlastního salónu krásy a krátce předtím se stala tváří značky spodního prádla Bra Queen. Tentokrát si Amy zkusila propagaci své nové reality show s názvem It’s All About Amy a jako nejvhodnější oděv pro tuto příležitost zvolila pouze černé bikiny vykládané blyštivými flitry a k nim sladěné lodičky na vysokých podpatcích.

It’s All About Amy se bude vysílat na kanálu Channel 5 a Amy v ní bude představovat samu sebe, tedy dívku milující diamanty, jež se stala slavnou díky jiným reality show - Big Brother a The Only Way Is Essex. Třpytící se Amy tak měla představovat dívku ze sloganu „Essex Diamont Girl“.

Nová reality show se bude vysílat na stanici každý čtvrtek od 22. Hodin a není pochyb, že se na ni budou dívat fanoušci Amy, kteří ji v současnosti v televizi postrádají. Děj show se však zaměřuje na poněkud nezáživné téma, a to na události, které vedly k zahájení provozu jejího salónu krásy v Brentwoodu. Není tak pochyb, že celá reality show je spíš dobře promyšleným reklamním tahem, jak nalákat do salónu početné houfy zákaznic.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám