Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nic netušící zpěvák anglické hudební skupiny JLS Oritsé Williams zažil minulý týden nejspíš perné chvilky. Jeho přátelé mu totiž připravili skutečně objemný narozeninový dárek v podobě striptérky, která mu k příležitosti pětadvacátin nejen zatančila a odhalila své kypré vnady, ale také donesla narozeninový dort a především mu kuriózním způsobem zapatlala celý obličej šlehačkou...

Williams se domníval, že onen večer bude probíhat další z koncertů s jeho skupinou, ovšem ostatní členové kapely ve složení Aston Merrygold, Marvin Humes a Jonahthan Gill si pro něj přichystali překvapení. Před vystoupením ve známém londýnském gay klubu s příznačným pojmenováním G-A-Y tajně najali macatou striptérku Glorii.

Ta přišla na pódium jen v černém negližé, bílé košili, punčochách a růžových lodičkách. Až pak však nastala ta správná zábava. Striptérka se za dunění hudby začala svlékat a šlehačkou ve spreji si postříkala ňadra. Gloria pak popadla zpěvákovu hlavu a obličejem jej přitiskla na své šlehačkové vnady. Oritsé, o němž se navíc spekuluje, že je gay, skončil s opatlanou tváří, ale celý žertík vzal s humorem a už nyní prý na kluky z kapely spřádá plány na odvetu.

Reklama

Další články

Načítám