Hlavní obsah
Článek

V době, kdy kypré ženské tvary v šoubyznysu a na sociálních sítích zažívají boom a bodují stále víc i v modelingu, je možná postava mladé zpěvačky jménem Pia Mia spíš raritou. Přesto se jistě najde spousta lidí, kterým právě pevné a štíhlé tělo přijde stále ještě víc sexy než ‚obliny‘. Pokud se mezi ně řadíte také, snímky ve fotogalerii z dovolené téhle vycházející hudební hvězdy na Havaji vás jistě potěší.

Umělkyně hojně přirovnávaná k Rihanně, která o svém talentu dala vědět už před lety prostřednictvím videí na internetu, na nichž přezpívávala hity známých interpretů, odjela na ostrov Oahu, kde strávila s rodinou několik slunných dní. Celým jménem Pia Mia Perez tak pro tentokrát vyměnila společnost slavných kamarádek, mezi které se řadí kromě sester Kylie a Kendall Jenner i modelka Hailey Baldwin, za své nejbližší. Pobyt na pláži Waimanalo Beach si zpestřila míčovými hrami s mladší sestrou.

Kráska, jež pochází z tichomořského ostrova Guam, který má zhruba stejný počet obyvatel jako Plzeň, už měla tu čest spolupracovat s velkými hudebními jmény. Dosud největší úspěch zaznamenala hitem Do It Again s Chrisem Brownem a Tygou, znát můžete ale i píseň Boys & Girls s rapperem will.i.amem.

Reklama

Další články

Načítám