Hlavní obsah
Článek

Na nedávných Oscarech po boku partnera Ryana Goslinga (36) navzdory jeho nominaci na cennou sošku Eva Mendes (50) chyběla. Na udílení jej tak musela doprovázet jeho sestra, která však svými šaty s hlubokým výstřihem vzbudila možná ještě více pozornosti než samotný herec. O to váženější byla Evina čtvrteční účast na slavnostním otevření butiku v Miami...

Mendes se naposledy na veřejnosti oficiálně objevila před půl rokem. Po její absenci na Oscarech tak bylo ve hvězdách, zda se do nákupního centra Dadeland Mall na otevření obchodu New York & Company skutečně dostaví. Vzhledem ke skutečnosti, že se v něm prodává oblečení z její módní řady, byla ovšem její přítomnost očekávaná. Herečka nakonec své příznivce ani fotografy nezklamala a objevila se v dlouhých šatech v řeckém stylu na jedno rameno z vlastní dílny.

Herečka, proslulá z filmů Tenkrát v Mexiku, Hitch, Rychle a zběsile 2, Noc patří nám nebo Ženy, si bedlivě střeží soukromí a její intimní život se dosud obešel bez jakýchkoli skandálů. V posledních letech se věnuje výhradně rodině, s Goslingem vychovává dcery Esmeraldu Amadu (2) a Amadu Lee, která příští měsíc oslaví první narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám