Hlavní obsah
Článek

Po delší době se o víkendu opět dostaly na přetřes dávné spekulace o tom, že otcem prince Harryho (39) nemusí být princ Charles (68), nýbrž bývalý milenec lady Diany (†36) James Hewitt (58). Těmto domněnkám kdysi nahrával i fakt, že bývalý voják jízdního pluku královské gardy, zvaného Household Cavalry, který kdysi učil oba princezniny syny jízdě na koni, sdílel s druhorozeným Harrym nápadnou podobu. Hewitt ovšem tato tvrzení v nedělním rozhovoru na australském kanálu razantně popřel.

Na přímý dotaz moderátorky Melissy Doyle v pořadu Sunday Night, zda je otcem Harryho, odpověděl jednoznačně: „Ne, nejsem.“ Když se jej moderátorka zeptala, proč se tedy toto téma neustále opakuje, odvětil, že to jen dobře prodává noviny. Jeho slovům nahrává i fakt, že se s Dianou poznali až v roce 1986, kdy byly Harrymu už dva roky.

Jejich vzájemná podoba se ovšem v 90. letech médiím hodila do krámu a ryšavého Hewitta bez ohledu na tuto skutečnost označovali jako možného princova otce. „Pro něj je to zřejmě nepříjemnější než pro mě, je mi ho líto,“ dodal v rozhovoru Hewitt.

Ten si ovšem kdysi kvůli otevřeným zpovědím a napsání knihy o intimním vztahu s Dianou vysloužil u britské veřejnosti přezdívku ‚krysa‘. V roce 2003 se například snažil prodat za deset miliónů liber 64 soukromých dopisů od Diany z období jejich milostného vzplanutí, trvajícího pět let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám